“You have to be a romantic to invest yourself, your money, and your time in cheese.”
― Anthony Bourdain
Ementaler, Mocarela, Gauda, Paški, Kačkavalj, Rikota, Trapist, Homoljski, Pirotski, Zlatarski, Sjenički, Mokrinski, Somborski sir u kačici, Krivovirski , resteženi sir…Aah! to su samo neke od vrsta ovog Hedonističkog užitka.
Umete li da ih razlikujete, znate li kako starost utiče na sir, koji se slaže uz koju hranu, gde ih možemo pronaći i čemu nam sve služe? Sir, uz voće, uz vino, uz začine, uz dobro društvo je najbolji!
Od običnog ljubitelja sira postanite ekspert! Saznajte mnoge zanimljivosti, istorijat i korisne savete. Naučite kako da istinski uživate u siru.
Kome je namenjeno?
Svima koji vole sir, vino, dobru klopu i druženje! Baš vama dragi Hedonisti :). Podelite ovu radost sa dragim osobama!
Za sve koje interesuje uživanje na malo drugačiji način, istinski, za sva čula!
Za one koji žele da nauče više, istaknu se u društvu i svojim interesantnim pričama o siru ulepšaju zabave!